PLANIFICACIÓ TEMPORADA 21-22

Els entrenaments i partits acabaran de forma oficial el proper diumenge 20 de juny. Divendres dia 18 de juny entrenaments i el 19-20 de juny els partits.

Alguns equips, aprofitaran per la “cloenda” de temporada o alguna activitats conjuntes d’equip organitzar-la els dies 21 i 22 de juny. En aquest cas, cada entrenador es posarà en contacte amb vosaltres a través del grup de whatsapp.

Ja estem treballant en la planificació d’horaris i equips de la temporada vinent. Per aquest motiu, en breu, rebreu de forma online el full d’inscripció i llicència federativa de la temporada 21-22.Un cop tinguem la confirmació dels jugadors/es que continuen podrem acabar de confeccionar els equips i publicar els horaris d’entrenaments de la següent temporada 21-22.

%d bloggers like this: