Informació sortida Waterworld

SORTIDA WATERWORLD
Divendres 1 juliol 2022

HORARI
La convocatòria serà a les 9:00h al Pavelló Municipal d’Esports i d’allà marxarem amb autocar cap a Lloret. Tornarem després de dinar aproximadament a les 17:00 de la tarda al Pavelló Municipal de Torelló.

EQUIPAMENT
Els participants hauran de portar la samarreta blava que van donar el campus, esmorzar i dinar amb la beguda corresponent, roba esportiva i gorra pel sol. També hauran de portar la crema solar, banyador, tovallola, xancletes. La organització del campus no es fa responsable de la pèrdua de objectes (mòbils, aparells de fotos/vídeos,…). NO es podran portar diners per comprar qualsevol cosa. En cas necessari el monitors ho comprarien.

FUNCIONAMENT DINS EL PARC
En cada grup hi haurà mínim 2 monitors/es que sempre aniran amb el grup, SEMPRE!. El 1r monitor anirà a davant i serà el primer a tirar-se per l’atracció, després anirà el grup i finalment quedarà el 2n monitor per si algun nen/a no es vol tirar o bé per tancar el grup.
Nota: Mai deixem els nens/es sols al parc, També hi haurà un responsable en un punt fix en el parc per resoldre qualsevol incidència.

INSCRIPCIONS
A través del formulari Online: https://form.jotform.com/211591242822046
Data limit inscripció dijous 23 juny del 2022 a les 15:00h

A %d bloguers els agrada això: