Protocols Accidents Esportius

PASSOS A SEGUIR EN CAS DE LESIÓ/ACCIDENT ESPORTIU PER LA TEMPORADA 2022-2023

Escola, Preminis, minis, infantil i cadets
PÒLISSA.048961051 (ALLIANZ – UNIFEDESPORT)

Sènior, Sots-25, Sots-21, Júniors
PÒLISSA 048957716 (ALLIANZ – AON) 

Si es tracta de una URGÈNCIA VITAL, TRUCAR AL 112

Per accedir als serveis de qualsevol Centre Mèdic Concertat és imprescindible disposar de llicència federativa vigent i de l’AUTORITZACIÓ PRÈVIA DE LA COMPANYIA, per tant s’ha de comunicar prèviament l’accident 900 404 444. Posteriorment, el més aviat possible i com a màxim dins els següents 7 dies cal enviar el comunicat d’accident que ho farà el DT/Coordinadors/es del club.

En cas de ser necessari el servei d’Ambulància caldrà sol·licitar-lo a la Companyia (913 255 568).

Mentre el federat estigui de BAIXA MÈDICA no pot realitzar cap activitat esportiva. El fet de realitzar activitat esportiva estant de Baixa Mèdica pot ser motiu de tancament de l’expedient per part de la companyia i per tant de NO COBERTURA DEL SINISTRE I POSSIBLES ACCIDENTS POSTERIORS dins del període de Baixa Mèdica.

El material ortopèdic curatiu (No preventiu) prescrit pel servei mèdic concertat serà reemborsat per la Companyia al 100% sempre que PRÈVIAMENT s’hagi sol·licitat en conformitat amb la Companyia. El material només es podrà adquirir mitjançant proveïdors concertats amb la Companyia que aquesta comunicarà juntament amb l’autorització.

En cas d’assistència per urgència tindrà un cost per l’assegurat de 20€ i en cas de visita concertada serà de 8€.

La família ha de comunicar l’assistència al club a través de correu electrònic a infocbtorello@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: